På tisdagen städade vi upp det sista av jobbet innan vi gick på lunch, det blev La Sal, den restaurangen vi åt risotto på förra veckan. Jag åt Robespiere, det var litegrann som rostbiff, till detta åt jag potatis.
Väl tillbaka på kontoret blev vi bjudna på kundens nationaldagsfirande, nationaldagen är inte förrens 18:e men företaget firade lite tidigare efter som onsdagen bara är halvdag att jobba. Vi blev mycket glada, jag hade egentligen tänkt ta det lugnt och packa men en sån här chans fick man ju inte missa.
Vi tog en taxi klockan sju och fastnade ordentligt i trafiken, hemresan tog inte ens hälften av tiden. När vi kom dit bjöds det på Pisco Sour, en lokal drink som jag verkligen börjat tycka om, jag har för mig att jag skrev om den tidigare. Vi fick också en Epanadas, det vet ni ju vad det är vid det här laget, denna var enorm och med god köttfärsfyllning. Sen kom det nya brickor och nu var det choripa som visade sig vara nästan som korv med bröd, korven var kryddig och ganska salt och brödet var mycket gott.
Sen satte vi oss till bords och åt grillat kött och kyckling med grönsaker och potatis, köttet var väl inte kanon men smaken var god. Efter middagen började folk droppa av lite grann och vi blev ganska förvånade, vi trodde detta var en rejäl röjarskiva. Efter ett tag när ca hälften hade gott tog vi en taxi till hotellet ca halv ett.
Jag hade redan packat det mesta så det var direkt i säng. Nu sitter jag här på rummet och klockan är snart halv nio på morgonen, nu tänkte jag packa det sista och sen gå och äta frukost, idag blir det ägg och bacon så jag står mig ordentligt. Efter det skall jag och Anders gå upp på kontoret och säga hej då till alla innan taxin tar oss till flyget i god tid.
Detta blir förmodligen sista blogposten för denna resa. Adios!
//Oskar
onsdag 17 september 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Jag kan tänka mig att du kommer att sakna den kryddstarka maten när du kommer hem =). En sista natt utan dig min sötnos, sen är du hemma. Puss puss
Skicka en kommentar