torsdag 29 september 2011

Onsdag

Onsdagen styrde vi mot Allen där det fanns en samling outlets. Det blev en hel del shopping, pappa köpte bl.a. fyra kilo skor.





Efter ett för oss ganska utmattande shoppingpass behövde vi en stadig lunch och eftersom vi alla verkligen gillar mexikanskt fick det bli det för tredje dagen i rad. Vi ställde in GPS:en på närmsta 'On the Border', ett ställe som ja och pappa åt på förra gången vi var här. Det var verkligen en kanonlunch, och ganska mycket...

















Bredvid låg Arbys.

På kvällen var det dags för Pearls Dancehall igen, pappa var mycket nöjd med musiken men jag och Gustav tyckte bättre om 'The Finish Line' där det fanns lite mer att göra.






Tommy Hooker


Gary Carpenter, som kommer att spela med Darrell McCall istället för Buddy Emmons.











It's the law!






Pappa och Tommy Hooker


Gary Carpenter och pappa

Detta var sista kvällen så nu är det dags att packa för hemfärden imorgon bitti, vi åker från hotellet vid åtta för att ha gott om tid. Det är möjligt att det blir en avslutningsblogg imorgon.

3 kommentarer:

c_milla sa...

Jag blir lite nyfiken på hur länge ni orkade att shoppa, men jag var mäkta imponerad av alla påsar. Känns så skönt att ni snart är på väg hem för vi längtar så efter dig. Puss

Agneta sa...

Välkomna hem alla tre!
Kram från Mamma/Agneta

Anonym sa...

Hello this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
I'm starting a blog soon but have no coding know-how so I
wanted to get guidance from someone with experience.

Any help would be greatly appreciated!

Stop by my web page dui attorneys in arizona